Kui otsite oma Kaspia jõevähkidele ideaalset kastet, soovitame proovida seda retsepti. Koostisosad on lihtsad, kuid maitse on rikkalik ja harmooniline, sobides ideaalselt mereandidele.
Koostisosad:
1. 100 g võid
2. Mahl ja riivitud koor 1 laimist
3. Till
4. 1 tl meresoola
5. 1/2 tl musta pipart
6. 2 spl sojakastet (valikuline)
Valmistamine:
1. Sulatage või keskmisel kuumusel väikeses pannis.
2. Lisage laimimahl ja -koor võile, segades. Laim annab kastmele värskendava hapukuse ja aroomi.
3. Lisage meresool ja must pipar. Need koostisosad tugevdavad maitset ja lisavad natuke vürtsikust.
4. Kui soovite oma kastmele lisada aasia maitse, lisage sojakaste. See annab kastmele maitse sügavust ja keerukust.
5. Jätkake kastme keetmist madalal kuumusel mõne minuti jooksul, kuni kõik koostisosad on ühtlaseks seguks ühendatud.
Kaste on valmis! Proovige seda oma keedetud-külmutatud jõevähkidega. See rõhutab nende maitset ja muudab roa veelgi peenemaks. Head isu!